Dankzij ons partner-netwerk kunnen wij voor en tijdens de fabricage van uw panelen al kwaliteitscontroles uitvoeren. Heeft u er ooit over nagedacht om de materialen die in uw panelen worden verwerkt te laten controleren? Met een controle van de bill of materials kunnen we in een vroeg stadium al controleren of de ‘ingrediënten’ van uw panelen van voldoende kwaliteit zijn.

Een volgende stap is een controle tijdens het productieproces. Dit betekent letterlijk een controle bij de machines, indien nodig 24 uur per dag. Op deze manier controleren we of alle juist is afgesteld zodat er geen schade door bijvoorbeeld teveel druk tijdens solderen ontstaat. Kwaliteitscontrole in een pré-shipment fase heeft onder meer als voordeel dat we de panelen kunnen weigeren vóór ze op zee-transport gaan.

Een andere optie is dat we via onze eigen software grote aantallen fabrieks- EL beelden kunnen controleren op schade. Hiermee kunnen we ook voor de panelen op transport gaan af-fabriek al bepalen of we de kwaliteit voldoende vinden. In combinatie met onze kwaliteitstest op locatie kunt u zo steeds een partij uitsluiten indien er schade optreedt tijdens het hele proces van fabricage tot en met installatie.