Voornemens om een zonnestroomsysteem over te nemen of te verkopen? Dan is het aan te raden om een ‘health check’ te laten doen. U wil uiteindelijk graag weten of er verborgen gebreken in de zonnepanelen zitten en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Dit pakket biedt een drone inspectie met thermografie van het hele systeem en een in situ test op een rij tafels modules.

  • Drone inspectie thermografie
  • In situ test

Is er op basis van de testresultaten aanleiding voor verder grondig onderzoek dan wordt dat in overleg met u bepaald. Uiteraard is het ook mogelijk om andere onderzoekstechnieken toe te voegen aan de eerste screening van het systeem. Daarover gaan we graag met u in gesprek om zo het meest optimale plan samen te stellen.

Voor meer informatie over het thermografisch onderzoek kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over ons mobiele test lab kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over onze in situ testmethode kunt u hier klikken.

16.000 zonnepanelen leveren groene stroom aan 12.000 huishoudens

Langs de A1 bij Wilp bouwt de familie Gooiker op eigen grond een ‘zonneakker’ van 35 hectare om 12.000 huishoudens van groene stroom te kunnen voorzien. SolarTester verzorgt een uitgebreide en intensieve kwaliteitscontrole op locatie. De test wordt uitgevoerd met in situ en onze mobiele tester. Een vergelijkbaar testprotocol met een overname check.