Wilt u zekerheid over uw opbrengsten in 2023?

Speciaal voor lezers van de Solar Magazine nieuwsbrief bieden wij onze snelle en kostenefficiënte Quick Scan nu tijdelijk aan voor €675,-* ipv €750, geldig t/m 28 februari 2023.

Wat is een Quick Scan?

Het is een algemene check van uw zonnestroomsysteem. Met de Quick Scan inspecteren wij uw reeds geïnstalleerde zonneproject (dak of veld) met een drone met thermografische camera, uitgevoerd door één van onze gecertificeerde drone piloten. Deze onderzoeksmethode screent de modules in het systeem en met behulp van kleurverschillen worden hotspots ontdekt. Voordeel is dat u hiermee vroegtijdig problemen kan ontdekken. De resultaten dienen als goede basis om te bepalen of vervolgonderzoek nodig is. U voorkomt daarmee onnodig productie en daarmee rendementsverlies. Dankzij onze rapportage service delen wij de eerste resultaten al binnen 24 uur. Zo weet u of en voor welke panelen vervolgonderzoek nodig is en kunt u direct handelen.

Met de Quick Scan bieden wij een snelle en kosteneffectieve manier om zonneprojecten in Europa te controleren, ongeacht de grootte en locatie. Wij zijn zeer flexibel en bij dringende zaken zijn wij in staat om drone inspecties binnen enkele dagen op te zetten.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op:


Hieronder enkele voorbeelden hoe zo’n thermografisch onderzoek eruit ziet:

 

 

 

 

*De prijs is gebaseerd op 1MW projecten en exclusief reiskosten en evt verblijfskosten. Het onderzoek is alleen mogelijk bij de juiste weersomstandigheden (voldoende straling min. 600w/m2 en maximaal windkracht 3 + locatie in open lucht klasse G).