Zonnepanelen test met mobiel PV-testlaboratorium

Voor iedereen die zekerheid wil over de kwaliteit van zonnepanelen

 

Project ontwikkelaars & SysteemeigenarenOnafhankelijke kwaliteitstest voor zonnepanelen van SolarTester

Als ontwikkelaar of eigenaar van een nieuw te bouwen zonnestroomsysteem wilt u graag zekerheid over de kwaliteit van de geplaatste zonnepanelen. Zonnepanelen worden wel getest in de fabriek, maar door de massaproductie komt de kwaliteit, en de controles daarop, onder druk de staan. Ook hebben de modules een lange weg  te gaan voordat ze op plaats van bestemming aankomen. Schade in de vorm van Micro-cracks door transport komt veel voor. Een PV-module is een kwetsbaar product, en het lijkt dat de PV-branche daar nog niet helemaal van bewust is.

 

 

Verzekeraars, Banken & Financiers

U bent van plan om een zonnestroom project te financieren of verzekeren? Wij zorgen ervoor dat u vooraf op de hoogte bent van de kwaliteit van de zonnepanelen in het project zodat u ook echt  duurzaam investeert.
Bent u verzekeraar en is er schade ontstaan aan zonnepanelen, door bijvoorbeeld hagel of storm? Solartester heeft de oplossing zodat u exact weet wat de schade precies is, ook wanneer deze met het blote oog niet zichtbaar is. 

 


 

Vraag direct een offerte aan of bel 0881662777


Installateurs

U koopt uw zonnepanelen bij de groothandel, ze zien er allemaal prima uit, en daarom plaatst u ze bij de klant op het dak. Goed geregeld en een mooie installatie, of toch niet? Niet alle schade aan zonnepanelen is direct zichtbaar, of verschijnt pas jaren later. Door vooraf uw zonnepanelen te laten testen bent u gegarandeerd van kwaliteit, en kunt u meer zekerheid bieden aan uw klanten.

Groothandels & Importeurs

U importeert zonnepanelen en vertrouwt op de test van de fabrikant, maar weet u nu wel echt wat de kwaliteit van de zonnepanelen is? Na de test in de fabriek gaat een zonnepaneel op transport en legt deze nog een lange weg af voor deze in uw magazijn ligt. Met ons unieke mobiele lab kunnen wij op locatie de zonnepanelen steekproefsgewijs controleren.  Zodat uw klanten goed draaiende systemen kunnen bouwen.